1.MONA OG TOM PRODUKTER

Etter en skade som førte til at han trente mindre og spiste mer, gikk Tom stadig mer opp i vekt. Da samboeren begynte å jobbe med Benevita, prøvde han disse naturproduktene. Resultatet var oppsiktsvekkende. 

Klokken viser akkurat ti idet Mona og Tom ankommer strandkafeen Chiringuito Tsunami i Altea. De har kommet helt fra Villa Martin i Orihuela Costa, hvor de har en leilighet.

-Fant dere frem uten større problemer, spør jeg.

-Ja da, smiler Tom, som i hånden holder en eske med Benevitaprodukter som hjalp han med å gå ned i vekt. Han setter seg ned i stolen.

-Vi liker godt å kjøre til nye steder, og det gjør ikke så mye om vi kjører feil. Da oppdager vi alltid noe nytt! Men i dag kom vi rett frem hit. Vi visste jo at kafeen lå ved sjøen, og vi brukte solen som veiviser.

Mannen, som ser ut som sunnheten selv, åpner esken som inneholder noen pakker shake-it med vanilje- og sjokoladesmak, et par bokser med GO- og RECOVERkapsler og energibarer med sjokoladesmak.

2 sjokopapir - god

-Du fortalte jo oss at du er veldig glad i sjokolade så vi tok med noen til deg, sier Mona med et bredt, hvitt smil.

Jeg ser på henne og innrømmer at jeg er litt skeptisk, for jeg har aldri vært borti en sunn sjokolade som smaker godt, og som attpåtil hjelper folk med å gå ned i vekt. Jeg tar en bit. Energibaren er søt og litt seig, og den nærmest smelter i munnen på meg, selv om jeg må tygge godt. Den er overraskende god.

3 sjoko

-I likhet med alle andre Benevitaprodukter er den 100% vegetabilsk og sammensatt av vitaminer og mineraler kroppen trenger, forklarer Mona. I tillegg inneholder den proteiner. Den er mettende og sunn, noe som gjør den ideell som et mellommåltid. Mange spiser den også når de trener eller når de rett og slett trenger litt ekstra energi i løpet av dagen.

Tom viser frem pakkene med shake-it. Han presenterer dem som om de var hans beste venner, og det er kanskje ikke uten grunn.

-Disse er fantastiske, sier han oppriktig. I likhet med GO- og RECOVERkapslene, inneholder den Glucomannan. Det er et fiber som ekspanderer i magen og gir en metthetsfølelse som igjen gjør at du spiser mindre. Glucomannan tar også til seg fuktighet og renser kroppen. Det er derfor nødvendig å drikke mye vann. Jeg er ikke i tvil om at Glucomannan er hovedårsaken til at jeg greide å gå ned i vekt.

verdalia-glucomanano-80-caps

Han kan fortelle at han alltid har vært en aktiv person som liker å trene og holde seg i form, og var blant annet aktiv fotballspiller. I 2003, skadet han seg i hofte og rygg under trening. Dette medførte at han ikke lenger kunne drive med fysisk aktivitet i den grad han hadde gjort i over 30 år. Det gjorde han passiv, noe som igjen resulterte i en voldsom vektøkning.

-Vekten viste til slutt over 130 kg, og vi forstod begge at dette kunne gå riktig ille om han ikke gjorde noe med det, opplyser Mona. Ikke bare fordi overvekt er usunt i seg selv, men fordi det i Tom sitt tilfelle betydde at rygg og hofte ble enda verre å leve med.

Hun tar frem et bilde av Tom før han begynte med Benevitaproduktene. Man kan knapt tro at det er samme mann som sitter ved bordet.

5

-Jeg hadde prøvd en del forskjellige dietter som gjorde at jeg gikk ned litt i vekt, fortsetter Tom. Men jeg falt fort ut av det fordi jeg hele tiden følte at jeg manglet noe i kostholdet. Høsten 2013 ble Benevita lansert, og siden Mona er distributør av dette, så bestemte jeg meg for å gi det en real sjanse.

Mona gir oss et skøyeraktig blikk.

-Det var vel også fordi at jeg truet med å flytte for meg selv, om han ikke tok problemet på alvor!

Tom drar på smilebåndet.

-Hun var vel lei av å våkne midt på natta og høre hvor tungt jeg pustet, og av all snorkingen!

Han blir litt mer alvorlig.

-Jeg er veldig glad i mat, og forbinder det med noe sosialt. Det var viktig for meg at samtidig som jeg prøvde produktene, så måtte jeg kunne spise mer eller mindre normal kost. Jeg ble fortalt at det kunne jeg, så jeg kjøpte inn første pakke og begynte å bruke produktene etter anvisning.

4

Han viser frem den ene boksen med kapsler som det er skrevet ‘GO’ på. Han startet dagen med å ta en av disse kapslene tjue minutter før frokost, slik at Glucomannanfiberet ekspanderte litt før han begynte å spise. I stedet for å spise åtte brødskiver, ble det plutselig nok med bare to. Til lunsj tok han en sjokolade- eller vaniljeshake som er en måltidserstatter, og som gjorde at han ble mett i flere timer. På kvelden tok han frem RECOVERboksen, og tok en kapsel 20 minutter før kveldsmåltidet, og som igjen gjorde at han spiste litt mindre.

-Det ble fort naturlig for meg med mindre mat, og småspising om kvelden forsvant fort.

Han ler godt.

Jeg er en stor Manchester United-fan, og jeg blir som regel veldig nervøs foran hver kamp! Før jeg begynte å bruke Benevitaprodukter, så dro jeg til butikken hver gang og kjøpte mengder med sjokolade, en to-liters boks med is og Dundersalt som jeg hivde innpå i løpet av kampen.

Han lener seg fornøyd tilbake i stolen, gløtter på solen og retter blikket mot meg igjen.

-Etter at jeg begynte med produktene, ble det slutt på dette, fordi jeg følte ikke noe behov for det, sier han. Jeg skal ikke si at jeg aldri spiste vanlig sjokolade og is, men det var bare små mengder og ikke ofte, kroppen spurte rett og slett ikke om det.

Etter den første uka hadde Tom gått ned 3 kg, og dette syntes han var veldig motiverende.

-Dette skjer ikke med alle, for noen tar det opptil tre til fire måneder før de ser virkningen på vekten, men metthetsfølelsen kommer som regel med en gang. Jeg merket også fort at formen ble mye bedre.

Han viser meg et bilde som ble tatt etter at han hadde gått ned hele 30 kilo.

feelGreat

-Jeg har fått en mye bedre livskvalitet og har blitt et nytt menneske, sier han. Rygg og hofteskader er selvfølgelig ikke blitt bedre men er mye lettere å leve med nå enn for 30 kilo siden. Jeg har mye mer energi og kan trene lett med å gå turer og svømme litt. Og best av alt, selv om jeg fortsetter å spise som jeg vil, så har ikke kiloene kommet tilbake!

6

Mona kan fortelle at hun også har hatt positive erfaringer med å bruke Benevitaproduktene, ved siden av at hun gikk ned 8 kilo.

Jeg innrømmer at jeg var veldig skeptisk til å bruke shake som måltidserstatter, men dette har blitt en «redning» for meg. Siden jeg har glutenallergi og en del andre allergier, så var jeg tidligere alltid sulten. Fant ikke en balanse i kostholdet som gjorde at jeg ble mett. Glutenfrie produkter har lite fiber, så jeg tror at det er veldig bra for meg å bruke Benevita fast.

Hun åpner en av posene med shake-it, heller det i den lette og bærbare mikseren hun har med, blander det med vann og rister.

-Jeg pleier å ta shaken til frokost, sier hun. Da kan jeg spise et vanlig måltid sammen med kollegaer på jobben i lunsjtiden. 20 minutter før lunsj, så tar jeg to kapsler med GO som takket være Glucomannanfiber gjør at jeg spiser mindre, og det gir meg også ekstra energi. De andre jeg sitter og spiser sammen med sier ofte; «Du spiser så lite du Mona», men jeg kan trygt fortelle at det holder i massevis for meg.

8

Hun heller shakeblandingen i et glass. Det ser veldig appetittlig ut og minner meg om de populære drinkene som blir servert på de mange eksklusive helsekafeene som har dukket opp på stranden i Ibiza i den senere tid.

MONA HELLER I GLASSET

-Det kan være at jeg blir litt småsulten utover ettermiddagen, og for å unngå å stikke innom butikken på vei hjem fra jobb for å kjøpe noe godt å fylle magen med, så har jeg alltid et knekkebrød og litt frukt for hånden.

Hun opplyser videre at når kvelden kommer, tar hun som regel et par RECOVERkapsler før hun spiser kveldsmat. Ved siden av å redusere matinntaket, takket være ingrediensen melisse, rehabiliterer den kroppen og øker søvnkvaliteten.

-Før jeg begynte å ta RECOVER sov jeg dårlig, og var alltid trøtt når jeg våknet på morgenen. Nå sover jeg som en stein hele natten, og trenger færre timer med søvn. Jeg oppdaget også at kapslene hjalp mot leggkramper og kramper andre steder på kroppen. Jeg hadde lenge brukt høye doser magnesium for å bekjempe krampene, men etter at jeg begynte med RECOVER kunne jeg slutte med det.

Hun lener seg fremover og tar en forfriskende slurk av sjokoladeshaken.

BENEVITABILDE

-Jeg har også merket andre forbedringer, men jeg vil understreke at det ikke finnes noe dokumentasjon på at dette faktisk stemmer. Jeg har i mange år hatt økende problemer med luftfuktighet, og lungespesialister mente at jeg hadde astma og kronisk bronkitt, men det ble etter hvert slått fast at jeg ikke har det. Men etter at jeg begynte å spise RECOVER har jeg en mye bedre hverdag med pusten. Tidligere vintre ble jeg flere ganger i løpet av vinteren så dårlig at jeg måtte ha penicillin. Denne vinteren har jeg klart meg helt uten.

Hun har også fått tilbakemeldinger fra flere personer med reumatiske sykdommer som mener å merke at leddene er bedre. Men hun gjør det klart at dette heller ikke kan dokumenteres 100%.

-Det er viktig å opplyse om at Benevitaproduktene ikke er noen slags vidundermedisin for alt mulig, sier hun bestemt. Det er ikke et legemiddel, men et velværeprodukt med en vektregulerende virkning gjennom Glucomannan. Og ingenting kommer av seg selv. Man må være villig til å ta et tak i seg selv for å leve et sunnere liv eller gå ned i vekt. Det hjelper ikke å bare ta noen produkter og forvente at alt går av seg selv. Men jeg er ikke i tvil om at Benevitaproduktene hjelper kroppen med å rehabilitere seg.

BENEVITA KROPP

Tom nikker.

-Jeg har tross alt fortsatt mine skader og smerter, det er ikke til å komme fra. Men nå som jeg tar bedre vare på meg selv og passer på vekta, unngår jeg forhåpentligvis å få hjerteinfarkt eller diabetes 2 på toppen av det, avslutter han.

Benevita tilbyr også en rekke skjønnhetsprodukter for hår og hud. Du finner samtlige produkter på webshop  www.monatom.acnshop.eu  Det er bare å opprette en bruker og handle direkte derifra, så får du varene sendt hjem på døren.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Mona og Tom på e-post monatom@acnrep.com eller på tlf +4748867738.

1.MONA OG TOM PRODUKTER

TRYKKER DU PÅ BILDENE, KOMMER DE UT I STORT FORMAT.

LIK VÅR FACEBOOKSIDE, DIN REPORTASJE, OG MOTTA ALLE VÅRE REPORTASJER GRATIS.