Ernst slet med kroniske ryggsmerter og prøvde alt av behandling til ingen nytte. Det var før han møtte Álvaro Asensio García på NordicFysio.

I mange år hadde Ernst lett etter løsninger på smertene i ryggen, som gjorde at han ikke lenger kunne leve livet sitt som før. Alt var begrensninger, og uansett hva han gjorde, ble smertene bare verre i det lange løpet.

– Det var så frustrerende fordi jeg prøvde absolutt alt. Smertestillende, kiropraktisk behandling, akupunktur, trening, yoga… Listen er uendelig. Men ingenting så ut til å gi varig lindring.

Ingenting hjalp

Etter lang tid med frustrasjon og endeløse behandlinger som ikke fungerte, følte Ernst seg ganske desperat. Han var ingen ungdom lenger, men likevel følte han seg altfor ung til å sette livet på sidelinjen på grunn av ryggsmerter. Han hadde alltid likt å være aktiv, og nå som han hadde blitt bestefar og hadde barnebarn, likte han spesielt godt å leke med dem.

-Jeg hørte tilfeldigvis om NordicFysio av en venn som hadde gode erfaringer på denne klinikken, og som anbefalte den på det sterkeste. Jeg tenkte, ja, hvorfor ikke prøve det også, jeg har ingenting å tape. Jeg tok kontakt med Álvaro og teamet hans, og det ble satt opp behandlingsplan og timer.

Overrasket

Han husker godt da han kom inn på klinikken for første gang. Han hadde ikke forventet seg en slik moderne klinikk.

-Jeg ble umiddelbart slått av den varme og innbydende atmosfæren. Jeg ble også imponert over den lette stemningen. Det var så mange ting som skilte seg ut. Den første konsultasjonen ble grundig utført.

-Álvaro tok seg tid til å lytte til hele min sykehistorie, i tillegg til mine erfaringer med tidligere behandlinger. Deretter gjennomførte han en detaljert fysisk undersøkelse. Han forklarte at smertene mine kunne skyldes en diskusprolaps og foreslo en skreddersydd behandlingsplan, som inkluderte fysioterapi, spesifikke øvelser og livsstilsjusteringer. Jeg følte de virkelig brydde seg om mitt velvære og fremgang, og i tillegg kunne de tilby løsninger. Jeg kunne knapt tro det var sant.

Fikk håpet tilbake

Ernst var optimistisk, men han visste at det var store muligheter for at behandlingen ikke ville fungere, som alt det andre han hadde prøvd.

-Det som virkelig ga meg håp var ekspertisen, og den personlige tilnærmingen Álvaro og teamet hans tilbød. De forklarte alt grundig, og jeg følte at jeg var i dyktige hender.

Resultatene av behandlingen kom gradvis. Ernst ble full av håp da han begynte å merke forbedringer. Øvelsene Álvaro hadde foreskrevet var utfordrende, men effektive.

-Over tid ble smertene sjeldnere, og den utstrålende smerten nedover benet begynte å lette. Det føltes som en vekt ble løftet av skuldrene mine.

Gode resultater

Takket være de gode resultatene behandlingen har gitt ham, har Ernst gått tilbake til noen av sine favorittaktiviteter, som å leke med barnebarna, gå lange turer og nyte aktiviteter han måtte gi opp på grunn av smertene.

-Min generelle livskvalitet har forbedret seg dramatisk, jeg hadde aldri trodd at jeg kunne bli så bra igjen. Jeg er veldig takknemlig for alt NordicFysio har gjort for meg. Gjennom alt dette har jeg forstått hvor viktig det er å finne riktig behandler. En som tar en helhetlig tilnærming til ditt velvære og investerer i din langsiktige helse, og ikke nøyer deg med midlertidige forbedringer. God helse er synonymt med lykke.