Mr Singhs

Hver uke kjører en blid Mr. Singh’s ut dusinvis av pizzaer til sine kunder. Nesten alle er norske.

Litt over ett år har gått siden Onkar Singh tok over lokalet, som ligger i hovedgaten i Alfaz del Pi. Siden den gang har det gått i ett for den hyggelige forretningsmannen.

-Jeg har andre restauranter på Costa Blanca, men det er her jeg pleier å være mest, siden familien og jeg har bosatt oss i denne byen. Vi trives kjempegodt i dette internasjonale miljøet, og vi har blitt kjent med så mange nye og gode mennesker.

Bare et par måneder etter at han åpnet Mr. Singh’s, fant han ut at han ville begynne å lage pizza, som er hans spesialitet. Det skulle vise seg å være et godt valg.

Onkar Singh har utvidet teamet sitt i det siste og har nå flere ansatte som hjelper han både i restauranten og med levering av den populære pizzaen.

-Jeg elsker pizza selv, men syntes det manglet et godt tilbud. For meg er det viktig at pizzabunnen er hjemmelagd, det gjør slik en stor forskjell. Tomatsausen er også veldig viktig. Den lager vi selvfølgelig også selv. Pizzaen ble fort populær, og mange av kundene begynte å spørre om jeg ikke kunne levere den hjem til dem. Jeg syntes det var en utrolig god ide, og satte i gang. Det ble en kjempesuksess! Vi fikk god hjelp av dere i Din Reportasje, for vi har fått uendelige mange bestillinger gjennom reportasjen om oss som dere publiserte.

En av de første kundene, som kom inn for å gjøre en bestilling, var en elegant nordmann. Han hadde lest reportasjen, men hadde ikke menyen, så han dro like godt innom restauranten for å gjøre sin bestilling.

-Jeg husker det som det var i går, for han la inn en god bestilling. Han sa at han var veldig nøye på vin, og var ikke sikker på om jeg kunne tilby ham det han ønsket. Jeg sa til han at jeg hadde ikke den typen vin han var ute etter, men at han skulle selvfølgelig få en god flaske levert sammen med bestillingen. Jeg liker å gjøre noe ekstra for kundene mine, når jeg kan.

Dette paret besøker Mr. Singh’s Food and Drink så ofte de kan på grunn av den gode kaffen og servicen de får.

Nesten samtlige av kundene som bestiller pizza hjemmefra, er nordmenn.

-Jeg elsker denne kundegruppen. Snakk om flotte folk! Jeg blir så godt tatt imot når jeg kommer med bestillingen, noen ganger får jeg nesten lyst til å gråte. Jeg blir ofte invitert inn og blir kjent med hele familien, og noen ganger får jeg også en omvisning rundt i huset. De pleier å bli overrasket når jeg snakker litt norsk med dem! Noen har jeg fått et så nært forhold til, at jeg begynner å føle meg norsk!

Han legger til med et stort smil:

-Mange av kundene mine kommer med veldig store bestillinger, og det kommer godt med. Det kan være de feirer noe spesielt, som en bursdag, og det meste jeg har levert i slike anledninger er 15 pizzaer. Noen ganger leverer jeg også pizza på samme sted både til lunsj og middag. Det er jo ikke så verst!

Mr Singh's

Onkar og teamet har nok å gjøre i disse dager, men synes det er gøy at bedriften fungerer så godt.

Nå ser forretningsmannen mot nye høyder, og ønsker å åpne en indisk restaurant også.

-Og da mener jeg ikke hvilken som helst restaurant! Jeg ønsker noe veldig ekte, og jeg vil tilby underholdning, som for eksempel indisk dans. Jeg ser for meg noe som kan representere en liten reise gjennom indisk mat og kultur. Jeg hadde valgt meg ut et kjempeflott lokale i Albir i sommer, men noen andre kom meg i forkjøpet. Men så fort jeg finner det rette lokalet, er jeg i gang. I det siste har jeg tenkt at det kan være like greit å finne en plass til en slik restaurant i Alfaz sentrum. Jeg er allerede i forhandlinger med noen, men det går veldig tregt, det er rett og slett for dyrt for meg. Vi får se hva det blir til.

Han ønsker også å åpne en ny Mr. Singh’s, samme konsept som den i Alfaz, i Ciudad Quesada.

Onkar Singh

Forretningsmannen er stolt av sin pizza, som leveres både i Alfaz, Albir, Altea og La Nucia.

-Jeg har vært der nede også og sett på mulige lokaler. Jeg elsker Ciudad Quesada, hvor jeg bodde en stund tidligere. Men det kan ta litt tid før noe skjer der, vi har veldig mye å gjøre om dagen. Men kanskje er vi der allerede til neste år en gang, vi får se!

Han vil gjerne benytte anledningen til å takke sine kunder for alt han får tilbake fra dem.

-Nå er det spesielt nordmenn jeg prater om. De har en slik fin måte å gjøre ting på som gjør at du føler deg velkommen. De er så høflige og greie, og bare det at de ser på meg som en venn, som en likemann, er noe jeg setter enorm stor pris på. Så tusen, tusen takk, alle sammen!