Jeg ble bygd som pilothus, jeg holder til i den vakre Albiråsen, ingen har bodd i meg før, og nå er jeg endelig til salgs! Blir du min?

Om du ønsker å bli bedre kjent med meg, og det håper jeg, har du min historie her.

logo Monverx200

Jeg ble bygd av Monver Inmobiliaria, som er et familiedrevet selskap for bygg og salg. De har 35 års erfaring i Alicante-provinsen, og har bygget og solgt over 1.100 boliger og 300 lokaler! De har et flott hovedkontor i Centro Comercial Monver Albir, et senter de også eier. De har prosjekter med boliger og lokaler i Benidorm, Calpe, la Nucía og fremfor alt i Albir. Albiråsen er veldig spesiell for dem, da et av familiemedlemmene er en av mine nærmeste naboer, og han stortrives her. Han bor altså i ett av flere hus som ble bygd på samme tid som meg.

Monver Inmobiliaria er et kjent navn på Costa Blanca, og selskapet har overlevd alle boligkrisene, takket være sin brede erfaring og økonomiske stabilitet. Prosjektene til Monver Inmobiliaria er grundig planlagt, og oppført uten outsourcing, som garanterer god kvalitet, og all bygging av boliger er selvfølgelig kun utført av fagfolk.

8

Og nå vil du sikkert vite mer om hvordan jeg ser ut, og hvordan det er rundt meg. Den lille sjarmerende urbanisajonen jeg står på heter MonteAlto, som er et rolig område hvor det bor flere skandinaver. Her finner du 12 sammenhengende boliger i moderne stil, og alle boligene kan skryte av en helt unik panoramautsikt.

0

Byggingen ble fullført i 2009 og har et bruttoareal på 191, 29 m2, og den private tomten er på 182 m2. Jeg er det siste huset som ligger ute for salg siden jeg har vært Monver Inmobiliaria sitt visningshus under hele perioden, og nå er det endelig min tur til å få meg en eier!

Jeg er en tomannsbolig over tre etasjer. I første etasje er det en stor utendørs hage. Innendørs er det en romslig stue, åpent kjøkken, bad, stor terrasse og balkong. I underetasjen, utendørs, er det en åpen steinbelagt plass, og innendørs en stor garasje med automatisk port, gang, komplett bad og et stort rom som kan brukes til soverom, hobbyrom eller kontor.

I andre etasje er det to vanlige soverom, komplett bad, og stort soverom med tilhørende bad og balkong med panoramautsikt. Og jeg må ikke glemme fellesområder med vakker hage og svømmebasseng. Prikken over i´en er at jeg befinner meg bare et stenkast fra Albir sentrum. Kan det bli noe bedre?

Når det gjelder det økonomiske aspektet og som investering, har området jeg står på fått en ny oppsving med luksuriøse villaer som er under oppføring. Derfor mener jeg at foruten å være en drømmebolig, er jeg en eksepsjonell investeringsmulighet. Prisen er ikke noe å si på. Jeg kan bli ditt for kun 365.000 € (IVA er ikke inkludert). Det er et røverkjøp!

thumbnail

Monver Inmobiliaria samarbeider med fire forskjellige norske eiendomsmeglere. Listen finner du under her, så nå er det bare å ta kontakt om du ønsker å vite mer. På gjensyn!

SPANIAHOME: Thomas Lockert + 34 657 819 329

COSTA CLANCA BOOKING:  Per-Ivar Strømnes +34 654 700 548

SOLALBIR: Ragnhild Stenbo +34 695 592 402

ALBIR COMFORT: Torill Espland + 34 648 585 643